top of page

Over

Over

"4Ward : Pop/Rock, maar dan net even iets anders"

- Leeuwarder Courant -

4ward: is een band die is ontstaan in 1998 uit een groep vrienden met veel ervaring in andere bands. Tijdens een spontane formatie voor de bruiloft van de zanger zorgden de vele positieve reacties ervoor dat de band verder ging.

Eigen locatie: De band oefent in hun eigen luxe paardenstal met een bar, airco, dartbord en oh ja, ook nog ruimte voor wat muziekinstrumenten. Dit betekende 3 maanden lang klussen op een hooizolder totdat er een redelijk geluiddichte ruimte ontstond waar lekker geoefend kon worden.

 

Wisselingen: Sinds 2004 is 4Ward versterkt met een derde gitarist, sinds 2019 met een geweldige toetsenist en 2021 een kersverse ervaren bassist.

Playlist: Het repertoire zit veel in de hoek van bands als U2, Bløf en b.v. Crowded House, met vele covers van 1980 tot moderne nieuwe nummers. De band kenmerkt zich door de grote verscheidenheid aan materiaal en meerstemmigheid. Ze spelen nummers van grote bands, waarbij de hits langs komen, maar ook de nummers die je vaak vergeten bent.

Boeken: 4Ward is te boeken voor feesttenten, bruiloften, kroegen, maar ook voor kleine gigs waarbij een akoestische setting is vereist.

Muziek maken

4Ward - Pop / Rock, maar dan net even anders

332B0E9C-11F5-4C52-8ED9-8B4CEAF1947E_edi
bottom of page